Over mij

Het begeleiden en coachen van mensen bij hun ontwikkeling in persoonlijk leiderschap bij verandering, verlies, afscheid en rouw is waar Sandra zich met veel passie en toewijding mee bezighoudt. Haar diepe overtuiging dat werkelijke verandering écht mogelijk is, is wat haar drijft. 

Ze inspireert door anderen hierin voor te gaan. Ze wakkert het gedoofde vuur in mensen aan zodat de levensenergie weer gaat stromen en heling plaats kan vinden.

Sandra heeft jarenlange ervaring in functies als (psycho)sociaal werker, trainer en coach. Liefde, compassie, speelsheid, veiligheid en vertrouwen zijn de kernwaarden van waaruit zij werkt. Vanuit een systemische, lichaamsgerichte benadering en haar sterk intuïtief vermogen, weet ze snel tot de kern te komen. 

Haar toegankelijkheid, rust en kalmte maken dat mensen zich bij haar snel vertrouwd en op hun gemak voelen, waardoor zij de ruimte voelen de meest lastige en pijnlijke thema’s bespreekbaar te maken. 

Door nabij te zijn, zonder oordeel te luisteren en mensen liefdevol te confronteren, weet zij anderen aan te moedigen en uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor kunnen zij zich in een veilige setting (weer leren) verbinden, waardoor veerkracht en het vertrouwen in zichzelf en anderen toeneemt. 

Sandra is als enigst kind geboren en opgegroeid in het Brabantse dorp Schijndel. Ze is trotse moeder van drie dochters Lizzy, Joelle en Isa. Zestien jaar geleden verhuisde ze met haar kinderen en haar toenmalige partner naar Eindhoven, waar ze nog steeds met veel plezier woonachtig is. 

Sandra geniet van de kleine en grootse dingen. Ze houdt van muziek, dansen, sporten, gezond en lekker eten. De visie dat onze mentale gezondheid nauw samenhangt met onze fysieke gezondheid, is in haar manier van werken met mensen en haar persoonlijke leven verweven. 

“Ik ben een vuurvrouw die in de storm van het leven licht brengt.”

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven